FÖRELÄSNINGAR

Aktuell hälsoföreläsning av en inspirerande sjukgymnast

 

 

Varje dag publiceras forskning om att stress, psykisk ohälsa, nedsatt fysisk aktivitet och folksjukdomar ökar. Dagens arbetsplatser har därför ett extra ansvar att kunna erbjuda en hälsosam och stimulerande plats för arbete.

 

Detta är viktigt. Många av medarbetarna spenderar mer tid på arbetet än med sin familj. Solklart att man vill trivas på jobbet då!

 

Det handlar inte om radikala förändringar som kräver planering och tid. Det handlar om enkla råd och aktiva val på Er arbetsplats som kommer att förbättra varje medarbetares hälsa och att skapa en bättre arbetsmiljö för er alla. En föreläsning är vad som behövs för att förändra er arbetsplats direkt.

 

Om intresse finns att ta del av denna möjlighet är Ni varmt välkomna att höra av er för mer information.

 

 

Med enkla åtgärder i vardagen och på arbetsplatsen kan du och dina kollegor göra stora hälsofrämjande insatser. Vinsterna är många men framför allt att slippa värk och sjukdomar. Tveka inte, kontakta mig för mer information om en spännande och rik föreläsning!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Caroline hävdade att ett antal övningar per dag gör susen med gamla leder. Caroline var mycket pedagogisk och proffsig i sitt framförande. "

Skövde AIK, 2016-02-25

 

.

.

.

.

.

Sjukgymnast

Inspirerar

Föreläsare

E-mail: sjukgymnastcaroline@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved